Pages

25 July 2012

Tutorial & Pengenalan Exabytes : Angel affiliate Program


Angel Affiliate Program




            Apa benda la kan Angel Affiliate Program ni?AAP sebenarnya salah satu program Exabytes dimana kita akan pilih iklan yang kita nak iklankan ,kemudian jika ada yang klik dan berminat dengan iklan tu dan urusan jual beli selesai,kita akan dapat paling minimum RM8.Bayaran ikut jenis iklan .


 Contohnya kalau kita promosikan Ebiz beginner plan, bayaran yang kita dapat RM 8.Kalau kita promosikan plan yang lebih mahal seperti Ebiz plus plan, kita akan dapat bayaran sebanyak RM 78. Dan bayaran termahal yang korang akan dapat untuk satu iklan ialah RM388.Siapa nak bagi kan ? Nak cashout kena ratus.fuhh gigil lutut dengar.Sabar~~ Dengar dulu. muahaha.


       Bila korang signup,korang akan dapat RM50 dalam akaun korang. Kiranya korang perlu dapatkan Rm350 je lagi. Cara paling mudah, boleh iklankan plan paling mahal. Kalau ada orang berminat, korang memang terus dapat cashout.Nampak macam banyak gila kan nak cashout. Tapi better kot daripada nak tunggu satu klik dengan bayaran bersen-sen.Sampai bila nak cashout Rm 100?.Unless korang punya trafik tinggi la kan. 



APP ni eloklah bagi mereka yang takde trafik tinggi dan rajin pergi forum.Korang promotekan lah iklannya. Sekali terjual dapat beratus. Dua tiga kali terjual dah boleh cashout. Sikit-sikit, lama-lama jadi bukit.Dalam hidup kena.berusaha. Tak berusaha, rezeki tak datang bergolek.wakaka


         Jangan risau. Iklan ni tak kira berdasarkan klik.Klik seribu kali pun tak dapat earning.Well halal lagi cara ni daripada iklan yang dikira per klik.Maklumlah. Segelintir daripada korang kan 'jujur' orangnye masa mengiklan. Keutamaan produk ni ialah kita jualkan. Bukan berdasar klik. 


Contoh : Nak web hosting plan? segala plan dan domain ditanggung penuh, hanya RM39 Setahun.Sila klik banner atas.



   Tengok kat atas ni, macam nilah iklannya.Saya pilih iklan ni nak letak kat header.Kalau korang klik pun,saya takkan dapat earning kecuali korang berminat dengan benda yang ditawarkan dan urusn jual beli selesai.ecehok what .daripada blog kosong tanpa iklan dan tunggu cashout nuffnang macam buah tak jatuh-jatuh.Korang boleh jugak promosikan link ,banner dan banyak lagi jenis iklan.Macam-macam ado oi.


Tutorial
 Nak daftar klik sini . Kem.Cara daftar pun senang la sebab takyah klik link activation.Haha.Dasar pemalas buka inbox.



Klik free sign up macam kat atas ni




Klik sign up today macam kat atas ni



Isikan form diatas. Dan create akaun anda.Ok selesai.Mudah kan?


Tu jelah alternatif lain selain nuff,churpchurp dengan says. Kegembiraan haruslah dikongsi bersama.

2 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

nak tanya, saya guna nuffnang, kalau sy daftar ni.. adakah akn jejaskan iklan nffng saya. mean status gliteri n sbgnya.

Mohd Lokman Bin Ramli said...

terima kaish untuk tip ini

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...